Augusta

Augusta

måndag 7 februari 2011

En irländsk helg

Jag och Sammy var och kollade på Black Swan i lördags. GRYMT BRA FILM!

Efter det tog vi bussen hem till mig, lagade middag, drack vin och lyssnade på svensk respektive holländsk musik. Runt halv elva tog vi bussen in till stan igen och gick till lite olika krogar. Så himla skönt att slippa betala inträde! Så man kan bara strosa runt och gå in där det ser bra ut. Fast man måste ha pass - många krogar "scannar" in passet via en dator. Skumt!




På första stället, Brass Monkey, hittade vi tre galna irländare som vi hängde med ett tag. Men sedan gick jag och Sammy vidare till The Mustang där ett liveband spelade. Till slut gick vi till den irländska puben Rosie's och träffade ännu fler irländare. Allt stänger typ 2 här så vid stängningsdags hände vi på på efterfest. Men efter några timmar blev vi trötta så vi tog en taxi hem. Bussarna slutar gå innan midnatt här -_-

På söndagen var vi liiite trötta så vi tog det lugnt. Åkte in till stan och hittade ett shoppingcenter med EN MASSA outlets. Levi's, Converse, City Beach etc. Tur att vi inte hade några pengar med oss, annars hade det kunnat gå illa! ;)

På vägen blev vi även förföljda av en massa irländare som ville ha med oss till någon pub. Älskar verkligen deras dialekt, fattar typ hälften av vad de säger, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar